Wat is een bouwkeet?

Een veelvoorkomende vraag die wij krijgen is: wat is een schaftkeet? Een bouwkeet is een klein, mobiel gebouwtje dat gebruikt wordt als eet ruimte tijdens de bouw van een nieuw gebouw. Bouwhuisjes staan vaak op de bouwplaats zelf en ze zijn meestal van hout of metaal gemaakt.

Bouwketen hebben meestal een paar ramen en een deur en ze zijn vaak voorzien van elektriciteit en stromend water. Sommige bouwketen hebben ook airconditioning en verwarming, hoewel dat niet altijd het geval is. Bouwketen variëren in grootte, maar ze zijn meestal klein genoeg om gemakkelijk over de bouwplaats verplaatst te kunnen worden.

Waar kan ik een bouwkeet voor gebruiken?

Een bouwkeet kan op een bouwplaats voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Ze worden meestal gebruikt als tijdelijk kantoor voor de bouwprojectleider en andere leden van het bouwteam. Bouwketen kunnen ook gebruikt worden als opslagruimte voor gereedschap en materiaal. In sommige gevallen kunnen bouwketen zelfs gebruikt worden als tijdelijke woonruimte voor arbeiders die op afstand of ’s nachts werken.

Zijn er verschillende bouwkeet te huren?

Heb je een bouwkeet nodig om te huren voor je volgende project? Of je nu een oude woning renoveert of een nieuwe van de grond af opbouwt, een betrouwbare bouwkeet kan het verschil maken.

Er zijn verschillende factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van een bouwkeet om te huren. De eerste is de grootte. Hoe groot is je project? Heb je een kleine keet nodig voor een paar arbeiders of een grotere voor een ploeg van 10 of meer? Als je eenmaal over de grootte beslist hebt, is het tijd om over de plaats na te denken.

Als je project in de buurt van hoogspanningskabels of andere potentiële gevaren is, is het belangrijk dat je een bouwkeet kiest die ontworpen is met het oog op de veiligheid. Ga ook na hoe gemakkelijk je terrein bereikbaar zal zijn.

Hoeveel kost het om een bouwkeet te huren?

Als je een bouwkeet wilt huren zullen de kosten variëren afhankelijk van een paar factoren. De grootte van de keet, de plaats, en de duur waarvoor je hem nodig hebt zijn allemaal belangrijke dingen om te overwegen. Je kunt hier meer over lezen op de pagina Schaftkeet huren

Wil je weten welke bouwkeet voor jouw klus perfect is en tegenover welke prijs? Neem contact met ons op.