Veelgestelde vragen

Bij Totalrent zijn diverse mobiele units beschikbaar, geschikt voor verschillende behoeften. Ze variëren van kleinere units voor 1-2 personen tot grotere opties voor gezinnen, met voorzieningen zoals tweepersoonsbedden. Deze units zijn ideaal voor tijdelijke huisvesting, evenementen of als onderdeel van bouwprojecten. Voor meer informatie, neem contact op via telefoon: +31 6 83803280 of email: info@totalrent.nl.

Totalrent biedt de mogelijkheid om mobiele units te huren voor zowel korte als lange periodes. De minimale huurperiode is 3-4 weken, vanwege de transportkosten. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om units te huren voor een breed scala aan toepassingen, of het nu gaat om een korte inzet voor een evenement of een langere periode voor bijvoorbeeld bouwprojecten of tijdelijke woonbehoeften. Neem contact op voor de meer specifieke informatie over huurperiodes en de beschikbare opties.

Bij Totalrent transporteren wij de mobiele units naar de klant en zorgen voor een volledige installatie op locatie. Wij garanderen dat elke unit volledig functioneel is en bieden de klant een uitgebreide uitleg over het gebruik. Ons team verlaat de locatie pas als alles naar tevredenheid werkt. Neem contact op voor meer details over onze leverings- en installatieservice.

Bij Totalrent zorgen we ervoor dat onze mobiele units altijd schoon en modern zijn. We hebben een eigen schoonmaakdienst die alle units zorgvuldig reinigt. Dit omvat het grondig schoonmaken met stoom van alle bedden en matrassen, zodat onze klanten verzekerd zijn van een hygiënische en comfortabele ervaring. Door deze aandacht voor detail garanderen we dat elke unit die we leveren voldoet aan hoge standaarden van netheid en moderniteit.

Bij Totalrent bieden we diensten aan in de gehele Benelux, wat betekent dat zowel in Nederland, België als Luxemburg geleverd word. Deze service is beschikbaar voor zowel korte als lange huurperiodes, waardoor klanten in de hele regio gebruik kunnen maken van hun mobiele units voor diverse toepassingen. Dit biedt een grote mate van flexibiliteit en gemak voor klanten in de Benelux.

Voor klanten die voor langere perioden huren, is het mogelijk om aanpassingen te laten maken aan de mobiele units. Deze service zorgt ervoor dat de units beter kunnen voldoen aan de specifieke eisen en wensen van de gebruiker. Interesse in dergelijke aanpassingen? Neem dan het beste direct contact met ons op voor verdere informatie en mogelijkheden.

De mobiele units van Totalrent zijn uitgerust met diverse faciliteiten om aan uw behoeften te voldoen. Deze faciliteiten kunnen verschillen per type unit, maar veelvoorkomende voorzieningen zijn onder andere eigen slaapkamers, een badkamer, en een complete keuken met voorzieningen zoals een oven, kookplaat, afzuigkap, en koelkast. Verder bieden sommige units toegang tot zowel koud als warm water, en zelfs een televisie voor extra comfort. Bekijk per unit onder het kopje ‘uitrusting’ wat de voorzieningen zijn.

Het reserveringsproces bij Totalrent voor een mobiele unit verloopt als volgt:

Aanvraag: Het proces start vaak met een e-mailaanvraag van de klant.

Persoonlijk Contact: Na de aanvraag neemt Totalrent telefonisch contact op met de klant om de behoeften te bespreken en te bepalen welk type mobiele unit het beste past bij de situatie van de klant.

Overeenkomst: Zodra er overeenstemming is over het type unit, worden de details vastgelegd in een duidelijk huurcontract. Dit contract omvat belangrijke afspraken zoals de levertijd, prijs, aansluitingen, en andere relevante details.

Levering: Na het afronden van het contract volgt de levering van de mobiele unit volgens de gemaakte afspraken.

Bij Totalrent ligt de focus op veiligheid voor mobiele units. Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor het regelen van veiligheidsuitrusting zoals brandblussers en koolmonoxide-detectieapparatuur, aangezien de units vaak voor langere perioden worden verhuurd. Dit zorgt ervoor dat de units altijd aan de laatste veiligheidsnormen voldoen. Daarnaast benadrukt Totalrent het belang van goede instructies voor het gebruik en onderhoud van de units, inclusief specifieke veiligheidsmaatregelen tijdens het gebruik. Deze benadering helpt gebruikers om veilig en verantwoordelijk om te gaan met de units, ter bescherming van zowel de gebruikers als de omgeving.

De kosten voor het huren van een mobiele unit bij Totalrent zijn afhankelijk van het type unit, de grootte, faciliteiten, en de huurperiode. Er kunnen ook extra kosten zijn voor transport en eventuele eindschoonmaak. Totalrent biedt een verhuurvloot die regelmatig vernieuwd wordt, waardoor klanten altijd toegang hebben tot frisse, recente units. Daarnaast hecht Totalrent veel waarde aan goede service, en is het team altijd bereikbaar voor vragen of problemen. Voor een nauwkeurige prijsopgave en meer informatie, is het aan te raden direct contact op te nemen via telefoon: +31 6 83803280 of email: info@totalrent.nl.