Koeling huren

Bekijk hieronder ons aanbod aan mobiele koelers, klik verder om per type de specificaties te bekijken en besluit welke koeling u wilt huren!

Wilt u een koeling huren voor uw evenement of omdat uw eigen koeling tijdelijk defect is? Dan bent u bij TotalRent aan het juiste adres! Wij beschikken namelijk over een grote voorraad aan mobiele koelers die wij tegen de scherpste prijzen op locatie leveren in de gehele Benelux! U kunt de koelingen voor zowel een korte periode als een langere periode huren.

Afhankelijk van de specificaties beschikken onze koelers over een ruimte die maximaal 200cm breed, 350cm lang en 230cm hoog kan bedragen. Kortom, wanneer u een koeling wilt huren waarin u voldoende ruimte heeft voor uw producten, bent u bij TotalRent aan het juiste adres!

De koelers zijn allemaal voorzien van een aansluitkabel (230v), degelijk hang en sluitwerk, binnenverlichting, geïsoleerde kunststof wanden en vloeren en een instelbare koelmotor.

Het voordeel van deze koelers is dat wij deze vrijwel overal kunnen plaatsen voor u. Of dit nu in een weiland, op een plein of op een evenementencomplex is. Ook zijn veel van de koelers voorzien van een lage instap. Ideaal voor het in- en uitladen van uw producten.

Waarom een koeling huren bij TotalRent?

Een koeling huren bij TotalRent is altijd een goed idee! Naast het feit dat onze producten van uitstekende kwaliteit zijn en over de meest complete uitrusting op de markt beschikken, profiteert u bij TotalRent ook van het feit dat wij garant staan voor:

  • Een snelle service
  • De scherpste prijzen van de Benelux
  • Duidelijke afspraken
  • Een grote voorraad
  • Schone en nieuwe materialen
  • Snelle levering in de gehele Benelux
  • Oplossingen ter plaatse

Benieuwd naar de mening van anderen?

Altijd al willen weten hoe anderen het gebruik van onze mobiele koelers ervaren? Lees dan de onderstaande reviews en laat u inspireren door deze mooie woorden!

Joyce Aarsen – Top bedrijf, komt afspraken na en nieuwe spullen!

Sander Noij – Een net bedrijf met goede materialen en een nette service. Goede en degelijke materialen. Ook het personeel is correct en weet van oplossingen!